Kafana Sokace Beograd Rezervacije 069 7111 67
INFO I REZERVACIJE : 069 / 7111 67

Program:
Sreda: Kao Kao Bend
Petak: Dejana Eric i Nikola Bokun
Subota: Bucka i Nenad Jovanovic

Kafana Sokace nalazi se u Žarkovu, na adresi Vodovodska broj 158, i predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše duhom starog Beograda. Kafana Sokače pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. U kafani Sokače možete se provesti uz tamburaše,  najlepše starogradske numere, kvalitetnu narodnu muziku, kao i uz sve ono što gosti u trenutku požele da čuju.

argaiv1881

Ono što se posebno naglašava u kafani Sokače jeste velika ljubaznost i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Ali to nije jedini razlog zbog koga se u kafanu Sokače zaljubite već na prvi pogled. Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah. Kafana Sokače idealno je mesto ukoliko slavite, ukoliko tugujete, kada ste srećni i kada ste usamljeni, idealna je kada vam treba drug, i kada vam treba čaša, odnosno predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju.

Enterijer kafane Sokače veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Zidovi su u kamenu i cigli, a kafanom naravno dominiraju neizbežni karirani stolnjaci. Kafana Sokače raspolaže uglavnom kafanskim stolovima, dok ima i nekoliko barskih, za one koji preferiraju ovakav tip položaja. Kafana Sokače je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Naravno, ukoliko svoje mesto obezbedite na vreme, jer je interesovanje za ovu kafanu zaista veliko.

INFO I REZERVACIJE : 069 / 7111 67
Objavi

INFO & REZ:

(Poziv - Sms - Viber - WhatsApp)

064 14 30 473

064 40 18 935

SMS obaveštavanje:

Ukoliko želite da budete obaveštavani o najboljim žurkama putem SMS-a popunite odgovarajuća polja. Na mestu gde pise poruka treba da napisete DA ako zelite da dobijate obavestenja ili NE ako vise ne zelite da dobijate obavestenja. NAPOMENA: Sva polja moraju biti popunjena da bi sve funkcionisalo. U poruci mozete da saljete i sugestije i predloge.
Poruka:

Ponedeljak:

Kafana Stara Pesma - Meda i Ivana Bojanovic

Utorak:

Gradska Kafana - Misa Laguna

Kafana Stara Pesma - Petar Mitic i Jelena Gajic

Sreda:

Kafana Stara Pesma - Milos Brkic i Aleksandra Bursac

Četvrtak:

Gradska Kafana - Mia Borisavljevic

Kafana Stara Pesma - Ljuba Perucica i Nadja Golubovic

Petak:

Gradska Kafana - Petar Mitic

Kafana Stara Pesma - Bojan Jevtic i Silver Bend

Kafana Gaucosi - Boris Stjepanovic

Subota:

Gradska Kafana - Peca Petakovic i Marijana

Kafana Stara Pesma - Vlada Grujic, Snezana Matic i Nikola Petkovic

Kafana Gaucosi - Filip Mitrovic i Katarina Nina Zivkovic

Nedelja:

Gradska Kafana - Zile Hram i Irena Petrusevski

Kafana Stara Pesma - Nemanja Staletovic i Jelena Gerbec

Prijatelji sajta:

Follow us on Twitter

Najpouzdanije rezervacije u gradu! 069 7111 67

Site powered by: Team Klubovi Beograda Copyright 2008 - 2017 All Rights Reserved