Kafana Malo Bi Te Tako | Info i rezervacije 063 81 56 934

argaiv1408

INFO I REZERVACIJE : 063 / 81-56-934

Program:
Petak: Marija Jovicic i Sale Talas
Subota: Zex Kazanova i Lava Bend


Kafana┬áMalo Bi' Te Tako je jedna od najpopularnijih prestoni─Źkih kafana, a pored kvalitetne muzike i usluge na veoma visokom nivou, razlog atraktivnosti ovog mesta jeste i izuzetna lokacija. Naime, kafana Malo Bi' Te Tako nalazi se u delu grada koji pripada kvartu pravog no─çnog provoda Beograda, u Kara─Ĺor─Ĺevoj ulici, ispod Kalemegdanske tvr─Ĺave, nadomak kluba InBox.

Kafana┬áMalo Bi' Te Tako,┬ápored interesantnog imena, ima dosta interesantnog i da ponudi svojim gostima, koji ve─ç nakon prve posete kafani odlu─Źuju da postanu redovni! Kafana┬áMalo Bi' Te Tako┬áprostire se na dva nivoa, tako da i pored izuzetne pose─çenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opu┼íteno igranje, za ┼íta ponekad poslu┼że i stolice, pa ─Źak i stolovi. Kapacitet gostiju je oko 220 ljudi, a dobro raspolo┼żenje je uvek obavezno! Kafanu krasi i prelepa galerija, koja zapravo predstavlja VIP deo u kome mo┼żete u┼żivati ukoliko ste ljubitelj intimnije kafanske atmosfere.

Enterijer kafane┬áMalo Bi' Te Tako┬áure─Ĺen je kombinovanjem modernih elemenata, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, ┼íto pored zadovoljavanja estetike, govori i da se ovde mo┼żete iskusiti fenomenalan kafanski provod, ali uz dozu elegancije.

Kafanu┬áMalo Bi' Te Tako uglavnom pose─çuje ekipa ljudi 25+, ali to ne zna─Źi da se ovde ne─çete fantasti─Źno provesti koliko god bili stari ili mladi, jer se prijatno osoblje uvek trudi da svojim gostima pru┼żi maksimalan provod.


INFO I REZERVACIJE : 063 / 81-56-934


Objavi

INFO & REZ:

(Poziv - Sms - Viber - WhatsApp)

064 14 30 473

064 40 18 935

SMS obaveštavanje:

Ukoliko ┼żelite da budete obave┼ítavani o najboljim ┼żurkama putem SMS-a popunite odgovaraju─ça polja. Na mestu gde pise poruka treba da napisete DA ako zelite da dobijate obavestenja ili NE ako vise ne zelite da dobijate obavestenja. NAPOMENA: Sva polja moraju biti popunjena da bi sve funkcionisalo. U poruci mozete da saljete i sugestije i predloge.
Poruka:

Ponedeljak:

Kafana Stara Pesma - Meda i Ivana Bojanovic

Utorak:

Gradska Kafana - Misa Laguna

Kafana Stara Pesma - Petar Mitic i Jelena Gajic

Sreda:

Kafana Stara Pesma - Milos Brkic i Aleksandra Bursac

─îetvrtak:

Gradska Kafana - Mia Borisavljevic

Kafana Stara Pesma - Ljuba Perucica i Nadja Golubovic

Petak:

Gradska Kafana - Petar Mitic

Kafana Stara Pesma - Bojan Jevtic i Silver Bend

Kafana Gaucosi - Boris Stjepanovic

Subota:

Gradska Kafana - Peca Petakovic i Marijana

Kafana Stara Pesma - Vlada Grujic, Snezana Matic i Nikola Petkovic

Kafana Gaucosi - Filip Mitrovic i Katarina Nina Zivkovic

Nedelja:

Gradska Kafana - Zile Hram i Irena Petrusevski

Kafana Stara Pesma - Nemanja Staletovic i Jelena Gerbec

Follow us on Twitter

Najpouzdanije rezervacije u gradu! 069 7111 67

Site powered by: Team Klubovi Beograda Copyright 2008 - 2017 All Rights Reserved